Diskusní téma: Kde si mám koupit pánský kabát na zimu?

Datum 10.11.2008

Vložil Karel

Titulek Kabat

Panove, ja mel stesti... minuly tyden jsem lital po cele Praze, abych sehnal kabat. Chtel jsem, aby byl barevne na pomezi hnede a cerne, coz mi dost snizilo sanci na uspech, ale po dvou dnech beznadejneho prochazeni po kramech se na me usmalo stesti. Kupodivu to bylo prave u vyse zminovaneho Blazka, ktery nepatri mezi moje oblibence. Podarilo se mi tam koupit kabat za mikro cenu (meli 50% off) a prihodil jsem k nemu polo, salu, svetr a zkusmo i bekovku - vsechno dohromady za 5 500,- , coz bylo nekde na polovine toho, coz jsem chtel dat jenom za kabat... Vsechno uz jsem mel na sobe a nemohu si stezovat. Koukal jsem tam i na obleky, ale ty jsou doopravdy nepekne, kosile take nic moc. Par peknych kabatu meli v Dome znackove mody na Vaclavaku, neco malo bylo ve Fashion Arene. V Zare se mi jeden libil, ale mel divny strih a vypadal jsem v nem jako uzenac pred sebevrazdou. V Pietru byly same pytle na brambory a Stones me vylozene zklamal. Jeden hezky kabat meli v GAS, ale ten byl za 20 000,- to uz bych si pro nej zaletel do New Yorku a jeste by mi to vyslo levneji :-).

Zpět na diskuzi

© Němec Marketing, s. r. o. a internetová agentura Robert Němec, 2008-2010. Všechna práva vyhrazena. Kopírování obsahu předávám naší advokátní kanceláři. Pánská a dámská móda a vše týkající se oblečení.