Panove, ja mel stesti... minuly tyden jsem lital po cele Praze, abych sehnal kabat. Chtel jsem, aby byl barevne na pomezi hnede a cerne, coz mi dost snizilo sanci na uspech, ale po dvou dnech beznadejneho prochazeni po kramech se na me usmalo stesti. Kupodivu to bylo prave u vyse zminovaneho Blazka, ktery nepatri mezi moje oblibence. Podarilo se mi tam koupit kabat za mikro cenu (meli 50% off) a prihodil jsem k nemu polo, salu, svetr a zkusmo i bekovku - vsechno dohromady za 5 500,- , coz bylo nekde na polovine toho, coz jsem chtel dat jenom za kabat... Vsechno uz jsem mel na sobe a nemohu si stezovat. Koukal jsem tam i na obleky, ale ty jsou doopravdy nepekne, kosile take nic moc. Par peknych kabatu meli v Dome znackove mody na Vaclavaku, neco malo bylo ve Fashion Arene. V Zare se mi jeden libil, ale mel divny strih a vypadal jsem v nem jako uzenac pred sebevrazdou. V Pietru byly same pytle na brambory a Stones me vylozene zklamal. Jeden hezky kabat meli v GAS, ale ten byl za 20 000,- to uz bych si pro nej zaletel do New Yorku a jeste by mi to vyslo levneji :-).
Diskusní téma: Kde si mám koupit pánský kabát na zimu?
Datum 10.11.2008
Vložil Karel
Titulek Kabat
———
Zpět na diskuzi