Diskusní téma: Vyplatí se nakupit pánský oblek ve Vídni? Nebo v Drážďanech? A kde?

Datum 30.04.2010

Vložil Petr

Titulek zkušenost

Peek & Cloppenburg v Shopping City Süd ve Vídni je dobře zásobený obleky z vlny 120 (cena za Hugo Boss ze 120 je 499 euro). Výběr velký, ale oblek z vlny 150 zde neseženete.
Navštívil jsem i speciálku Hugo Boss ve stejném centru ale měli malý výběr (oblek ze 150ky v podstatě jen jeden v několika málo velikostech, které mi bohužel neseděly), obsluha dost neprofesionální jelikož se mi snažili tvrdit o obleku který měl na vnitřní straně nášivku vlna-kašmír, že jde o oblek z vlny 150. Na vštívil jsem i obchod s obuví Salamander, kde jsem požadoval boty značky Bugatti ale řekli mi, že Bugatti vedou jenom dámské. To by mi ani tak nevadilo, kdybych asi o 100 metrů dél narazil na další obchod Salamander kde měli i pánské modely. Zůstává mi rozum stát nad tím, že mě o tomto neinformovali už v prvním obchodě. Boty byly nádherné, bohužel ne v mojí velikosti. Ceny bot v porovnání se Salamandrem v Brně se mi zdály příznivější, ale v Brně jsem byl naposledy v loni a neznám české ceny letošních modelů. Z tohoto mi vyplývá, že nákup ve Vídni se ASI vyplatí ale neočekávejte lepší přístup k zákazníkovi než v českých obchodech.

Zpět na diskuzi

© Němec Marketing, s. r. o. a internetová agentura Robert Němec, 2008-2010. Všechna práva vyhrazena. Kopírování obsahu předávám naší advokátní kanceláři. Pánská a dámská móda a vše týkající se oblečení.